суботу, 26 липня 2014 р.

Αποτελέσματα από 25 Ιουλίου 2014

Αδερφοί και αδερφές, διαβάστε τα αποτελέσματα από 25 Ιουλίου.

Από τα κακά νέα:
1. Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας (ΣΕΑΑ) ανακοίνωσε εγγραφές των αρχηγών τρομοκρατών οι οποίες βεβαιώνουν ότι ρώσικη πυροβολικό πυροβολεί τις θέσεις Ουκρανικών στρατών στο έδαφος της Ουκρανίας, υπέρ ζήτηση των μαχητών.
Τώρα η Ρωσία σκοτώνει τα παλικάρια μας με τους μισθοφόρους της και με τους στρατιώτες και αξιωματικούς της, όμως εμείς δεν αμφιβάλλαμε σε αυτό. Θέλω να σας πω και για κάτι άλλο.
Παλιότερα περισσότεροι από τους Ρώσικους διοικητές, όταν ήταν μαθητές στρατιωτικής σχολής, είχε διαβάζει στους ίδιους λόχους-τάγματα (ή πυροβολαρχίες-ουλαμούς) των στρατιωτικών σχολών με τα παλικάρια από την Ουκρανία. Μετά υπηρέτησαν μαζί. Και τώρα εμένα μου κάνει κατάπληξη, πως πρέπει να χάνουν το συναίσθημα της τιμής αξιωματικού, για να σκοτώνουν τους χτεσινούς «συστρατιώτες» οι οποίοι υπερασπίζουν το έδαφος των. Και ταυτόχρονα συνεργάζονται με τους εγκληματίες και τρομοκράτες.
Δεν είναι αξιωματικές - είναι απάνθρωποι. Όπως είναι και ο Αρχιστράτηγος τους - ο Πούτιν.
2. Χτεσινά γεγονότα στην Συμβουλή (Γενική Συμβουλή της Ουκρανίας) τα οποία επιδρούσαν στην Κυβέρνηση, δεν είναι καλά.
Τώρα υπάρχουν τέτοια προβλήματα - σημαντικές αλλαγές στο κρατικό προϋπολογισμό λόγω επιχείρησης, και ανάγκη διάλογου με τις δυτικές συνεργάτες στην πολιτική και οικονομική. Όμως έχουμε πρόβλημα με «άξιο» πρωθυπουργό, όπως και με την συμβουλή η οποία θα μπορέσει να λειτουργεί όπως πρέπει.
Πιστεύω, ότι οι βουλευτές, οι οποίοι πρέπει να καταλαβαίνουν δυσκολία στιγμής, θα έπρεπε να βρουν καλύτερο τρόπο για τις καινούργιες εκλογές της Βουλής.
Το ΣΕΑΑ δήλωσε ότι η αντιτρομοκρατική επιχείρηση θα συνεχίζεται ανεξάρτητα από χτεσινά γεγονότα στην Συμβουλή και στην Κυβέρνηση. Εντάξει, το καταλαβαίνουμε. Αλλά ποιος χρειάζεται έκτακτες δυσκολίες - δεν μας φτάνει αυτά που τα έχουμε τώρα;
3. Λόγω των μαχών σκοτώνουν οι κάτοικοί του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ.
Οι αμάχητες πολίτες σκοτώνουν και στους άλλους τόπους, αλλά με την αρχή των μαχών σε εκείνα κέντρα της περιοχής, ο κίνδυνος αυξάνει δραστικά. Υπάρχει μεγάλη πυκνότητα του πληθυσμού, και οι ρωσόφιλες μαχητές ζητάνε πολύ αίμα.
Οι θανατηφόρες προβοκάτσιες τρομοκρατών, τυχαία βολή βλημάτων στις κατοικίες - για τους πολίτες δεν έχει σημασία ποιος φταίει. Έχει σημασία το αιματικό αποτέλεσμα. Και μόνο άρχισε η μάχη για εκείνες τις πόλεις...

Από τα καλά νέα:
1. Τα παλικάρια μας βρίσκονται προς την πόλη Γόρλιβκα, και οι ανιχνευτές μας βάλανε την σημαία της Ουκρανίας στην άκρη της πόλης.
Νωρίτερα, οι πολλές δυνάμεις μαχητών μπήκανε στην Γόρλιβκα. Οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν: η ελευθέρωση της πόλης θα ανοίξει το δρόμο στο Ντονέτσεκ στις δυνάμεις επιχείρησης, και δημιουργεί τους όρους για να το μπλοκάρουν. Και αυτό θα είναι τελευταίο καρφί στο φέρετρο της πρόθεσης της Μόσχας που ονομάζεται «ΝτΝΡ» (Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ).
2. Σιγά σιγά η ΕΕ κατευθύνεται προς το τρίτο επίπεδο κυρώσεων εναντίων Ρωσίας.
Σήμερα οι Βρυξέλλες νόμιμα έβαλε κυρώσεις εναντίων 15 δημόσιους και 18 εταιρίες της ΡΟ λόγω κατάστασης στην Ουκρανία. Είναι συνέχεια από αυτά τα "λουλούδια" (εύκολα μέτρα), τα οποία δεν φοβούνται το Κρεμλίνο.
Εμείς όμως περιμένουμε τους καρπούς (τα αυστηρά μέτρα). Σήμερα ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας ο κ. Ντ. Κέμερον ζήτησε να βάλουν και αυστηρές οικονομικές κυρώσεις, αφού (όπως σωστό το είπε) «είναι μία γλώσσα την οποία καταλαβαίνει η Ρωσία». Συζητάνε τα αυστηρά μέτρα και στην Γερμανία. Τώρα ακούμε καλά και σωστά λόγια, όμως περιμένουμε τις πράξεις.
3. Εθνικό Συμβούλιο Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου απαγορεύτηκε την εκπομπή στα Ρώσικα κανάλια τηλεόρασης «ΡΤΡ-Πλανέτα» (ΡΤΡ-Πλανήτης), «ΝΤΒ-Μιρ» (ΝΤΒ-Κόσμος), «Ρωσία 24» και «ΤΒ Τσέντρ-International» (ΤΒ Κέντρο - International).
Είναι σωστή απόφαση. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί η προπαγάνδα του Κρεμλίνου έκανε την δουλειά της για 5 μήνες μετά από την ρώσικη επέμβαση; Κάναμε παγκόσμιες έρευνες πως αντιδρούν οι εκατομμύρια πολίτες στο μηχανισμού πληροφοριακού πόλεμου του εχθρού; Καλά το κάναμε στην Ντονμπάς. Ορίστε τα αποτελέσματα...

Υ.Γ. Όσων για το πληροφοριακό πόλεμο. Εμείς, η ομάδα «Πληροφοριακή Αντίδραση», αποφασίσαμε να σβήσουμε τα σχόλια στην ιστοσελίδα μας sprotyv.info. Δεν έχουμε τόσους υπάλληλους για να καθαρίσουμε τα σχόλια, όμως μπουν εκεί πολλοί τρολλς της Μόσχας (και αμαθές και επαγγελματίες). Μας φτάνει ότι κάθε μέρα επιτίθενται την ιστοσελίδα μας. Φίλοι, ζητάμε την κατανόηση σας. Θα μιλήσουμε με τον εχθρό μας μετά από το πόλεμο.

Πρωτότυπο

Немає коментарів: