суботу, 12 липня 2014 р.

Αποτελέσματα από 11 Ιουλίου 2014

Φίλοι και φίλες, διαβάστε τα αποτελέσματα από 11 Ιουλίου.

Από τα κακά νέα:
1. Σήμερα έχουμε μία άλλη τραγική μέρα. Στο εικοσιτετράωρο  σκοτώθηκαν 23 παλικάρια, και 93 τραυματίστηκαν  Γενικά - λόγω βομβαρδισμού των τρομοκρατών στις θέσεις στρατιωτών με σύστημα ομοβροντίας  «Γκραντ» (το Χαλάζι). Παλικάρια, εμείς θα εκδικούμαστε για σας. Οι πολεμικοί σκύλοι του Πούτιν θα πληρώσουν για κάθε σταγόνα του αίματός σας, ανεξάρτητα απ' αυτό πως θα δαγκώνουν στην αγωνία τους. Πιστεύω ότι ούτε Ντονμπάς ούτε Ουκρανία δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτή τη ψηλή τιμή που πληρώσουμε για την νίκη μας...
2. Για τις τελευταίες τρεις ημέρες οι τρομοκράτες είχαν  βομβαρδίσει τις θέσεις μας από τις περιοχές  της Ρωσίας. Με τέτοιες δράσεις προκαλούν τους στρατιώτες μας  να βομβαρδίζουν  τις ρωσικές  περιοχές.
Για τις τελευταίες δύο εβδομάδες εμείς μάθαμε ότι οι πολεμιστές κάνανε προβοκάτσιες έχοντας πυροβολήσει από το  ρώσικο έδαφος.
Για σίγουρα, με τέτοιο τρόπο οι τρομοκράτες προσπαθούν να προκαλούν τον Πούτιν  να στείλει τους «Ρώσους  ειρηνοφόρους» στην Ντονμπάς. Από την άλλη πλευρά μπορεί να είναι ένα μέρος του γενικού σχεδίου το οποίο ετοίμασαν στην Υπηρεσία Ασφάλειας της Ρώσικης Ομοσπονδίας. Καθ' τη περίπτωση, δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτές τις προβοκάτσιες.

Από τα καλά νέα:
1. Ας και με την απώλεια, οι στρατιώτες της επιχείρησης συνεχίζουν τις ενεργητικές δράσεις. Σήμερα η αεροπορία δούλεψε πολύ αποτελεσματικά.
Σήμερα κάνανε μερικές πυροβολισμούς στις θέσεις των τρομοκρατών. Τον βασικό - στην βάση την οποία οι τρομοκράτες ετοιμάστηκαν στο μεταλλείο της περιοχής Κρασνοντόν. Κατέστρεψαν τα όπλα και τα μηχανικά πολεμικά μέσα.
Πόσους πολεμιστές έστειλαν  στο άλλο κόσμο - δεν γνωρίζουμε, αλλά πιστεύουμε, ότι αυτοί που μείνανε ζωντανοί κατάλαβαν  το μάθημά τους  και την νύχτα θα ζητήσουν από  τους Ρώσους  συνοριακούς φρουρούς  να τους επιτρέψουν  την είσοδο στην Ρωσία.
2. Στο Εθνικό μουσείο του Μεγάλου Πατριωτικού Πόλεμου στο Κίεβο άνοιξε  η έκθεση της Υπηρεσίας Ασφάλειας «Οι αποδείξεις της συμμετοχής της Ρωσίας στην στήριξη των τρομοκρατών που δουλεύουν στην Ανατολική Ουκρανία». Εκεί δείχνουν όπλα (έκτακτα παραδείγματα των οπλών που τα έχουν στο στρατό της Ρωσίας), χαρτιά των τρομοκρατών από την Κεντρική Διεύθυνση Κατασκοπίας της Ρωσίας, ταυτότητες και πολεμικά εισιτήρια των Ρώσων  πολιτών, προπαγανδιστικές αγγελίες, αναγνώρισες των μισθοφόρων.
Εγώ θα ήθελα να πάρω κάθε ευρωπαίο  πολιτικό ο οποίος μιλάει  για το «ειρηνικό διάλογο» με την συμμετοχή της Ρωσία, σε αυτή την έκθεση και του έδειχνα κάθε έκθεμα. Για να καταλαβαίνουν ότι εδώ γίνεται πόλεμος. Ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίων της Ουκρανίας. Και τίποτα άλλο.
Είναι συμβολικό ότι την έκθεση την  άνοιξαν στο μουσείο του πόλεμου. Κερδίσανε σε εκείνο το πόλεμο, θα κερδίσουμε και στο σύγχρονο. Ο φασισμός πάντα νικιέται.
3. Η κεντρική επιτροπή τηλεόρασης και ραδιοφώνου δήλωσε: στο έδαφος το οποίο ελευθέρωσαν από τους τρομοκράτες ξαναβάλανε τα Ουκρανικά κανάλια και έσβησαν τα Ρώσικα.
Βεβαιώσαμε ότι ψέμα της προπαγάνδας της Ρωσίας δεν είναι αβλαβής. Οι κάτοικοι της Ντονμπάς πλήρωσαν ακριβά για «καθαρισμό» του μυαλού των από το Κρεμλίνο (δυστυχώς πληρώνουν και μέχρι στιγμής). Δοκίμασαν το γνωστό «Ρώσικο κόσμο» ως τέλος. Ήρθε ο καιρός να κοιτάζουν το κόσμο με τα δικά τος ματιά, και όχι με μάτια του πνευματικού τέρας, του Κισελιοβ, και τους άλλους γκέμπελς του Πούτιν.

Το πρωτότυπο

Немає коментарів: