середу, 23 липня 2014 р.

Αποτελέσματα απο 21 Ιουλίου 2014

Αδερφοί και αδερφές, διαβάστε τα αποτελέσματα 21 Ιουλίου.

Από τα κακά νέα:
1. Όσον  για  υπόθεση του χτυπημένου «Μοϊνγκ», η Μόσχα και οι μαχητές της συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σαν κλέφτες τους οποίους πιάσανε και πήρανε στην αστυνομία. Επιδεξιότητα, ψευτιά και παλιανθρωπιά είναι τώρα επισκεπτήριο της  Μόσχας.
Ο Πούτιν καλεί για την «διεθνής ανάκριση», ταυτόχρονα όμως  οι τρομοκράτες του δεν δίνουν άδεια στους διεθνείς  εμπειροτέχνεις  για να μπουν  στο μέρος τραγωδίας, ενοχλούν  στην δουλειά τους, κλέβουν αποδείξεις και δεν κάνουν ούτε μία προσπάθεια για να δώσουν «μαύρα κουτιά» - με τα οποία δουλεύουν τώρα οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις.
Ταυτόχρονα Ρώσικο Υπουργείο Άμυνας συνεχίζει  να λέει χαζά. Ας πούμε, τον Μποϊγκ ακολούθησε ουκρανικό στρατιωτικό αεροπλάνο, και ταυτόχρονα στην επιφάνεια (στην περιοχή που ελέγχουν οι μαχητές) υπήρξαμε πολλά Ουκρανικά αντιαεροπορικά συστήματα «Μπουκ». Έτσι και κατέρριψαν το αεροπλάνο οι αναθεματισμένοι   Ουκρανικοί στρατιώτες  - πυροβόλησαν με ομοβροντίες από τη γη, και στο αέρα τελείωσαν την δουλειά τους με αεροπορικά. Γιατί το κάνανε - είναι μεγάλο μυστήριο.
Άμα η Ρωσία είχε πει ότι δεν έδωσε στους τρομοκράτες αντιαεροπορικά συστήματα, τότε θα μπορούσαμε να συζητήσουμε αυτό το θέμα. Αλλά το Γενικό Επιτελείο Στρατού ΡΟ δήλωσε: ότι «εμείς δεν δώσαμε αντιαεροπορικό σύστημα "Μπουκ", όπως και άλλα όπλα και πολεμικά μέσα μηχανικών». Και εδώ δεν έχουμε δύο γνώμες - αφού η Ντονμπάς είναι γεμάτη με τον Ρώσικο οπλισμό.
... Είμαι σίγουρος, άμα η Ρωσία δεν θα ψεύδεται με θράσος, τότε μήπως κάποιος στην Αφρική σαβάνα ή στο τόπος στην Νέα Γουΐνέα θα πιστέψει στην αθωότη της. Όμως ο Πούτιν κάνει όλα δυνατά και απίστευτα για να καταλαβαίνουν όλοι ποιος σκότωσε 300 απόλεμους πολίτες στο ουρανό της Ντονμπάς.
2. Περισσότερες χώρες ταιριάζουν τρομοκρατικός γεγονός με την Ρωσία και μαχητές. Θα ήθελα να πιστεύω ότι κλήση του Κίεβου θα ακούν στο κόσμο, και θα αναγνωρίζουν «ΝτΝΡ» (Λαϊκή Δημοκρατία Ντονέτσκ) και ΛΝΡ (Λαϊκή Δημοκρατία Λουχάνσκ) ως τρομοκρατικές οργανισμούς έξω από την χώρα μας. Και την Ρωσία - τον χρηματοδότη τρομοκρατίας (όμως στην πραγματικότητα είναι κράτος-τρομοκράτης).
Είναι κακό ότι τέτοια κατανόηση ήρθε με τέτοια τιμή θυσιών.
3. Οι τρομοκράτες, που αισθάνονται την πίεση από δυνάμεις επιχείρησης, δεν σταματάνε με τίποτα για μα κρατήσουν την πρωτοβουλία τους. Οι θυσίες του άμαχου πληθυσμού δεν είναι πρόβλημα για αυτούς. Αντίθετα, ο πληθυσμός έγινε τον όμηρο της αγωνίας των.
Σήμερα Ρώσικοι Τύποι δημοσίευσαν ανακοίνωση του «αρχηγού» των τρομοκρατών,  του Γκίρκιν-Στρελκόβ: «Η μάχη συνεχίζεται  στην Ντζερζίνσκ. Το  κέντρο της πόλης καταστράφηκε από συστήματα ομοβροντίας "Γκραντ" και "Ουραγκάν", υπάρχουν πολλές πιρκαγιές  (πιστεύω ότι ο Τιμτσούκ τώρα γράφει πως "οι τρομοκράτες πυροβολούν την πόλη")».
Αλλά ο Γκίρκιν δεν μάντεψε: δεν έπρεπε να γράψει  τίποτα. Στο ίντερνετ ανέβασαν  το βίντεο που οι μαχητές εκείνου  το Γκίρκιν στο ελεγχόμενο έδαφος πυροβολούν ειρηνική πόλη από σύστημα ομοβροντίας «Γκραντ» - αλλά όχι Ντζερζίνσκ με 87 χιλιάδες πληθυσμού, αλλά Ντονέτσκ, που μείνουν 1 εκατομμύρια άτομα (http://novosti.dn.ua/details/230286/).
Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης. Όμως εδώ δεν υπάρχει τίποτα καλό για τους άμαχους ντόπιους.

Από τα καλά νέα:
1. Ντζερζίνσκ, Ρουμπίζνε, Σολεντάρ... Η ποσότητα τόπους, τους οποίους ελευθέρωσαν από τους τρομοκράτες αυξάνει κάθε μέρα. Οι αρχηγοί τρομοκρατών καταφέρνουν να πηδάνε από τα παράθυρα των «επιτελείων» των και τρέχουν πίσω από το στρατό μας.
Στην πραγματικότητα κάθε μέτρο των περιοχών  ελευθερώνουν  οι στρατιώτες μας με πολλές ταλαιπωρίες - η Ρωσία έστειλε πολλά όπλα και μισθοφόρους στην Ντονμπάς. Αλλά ο στρατηγικός πίνακας στην Ντονμπάς εμφανίζεται τώρα - και λέει για την δική μας νίκη.
Όμως τώρα έχει τρεις αδύναμους συνδέσμους. Σε εκείνους ανοίγουν το Λουχάνσκ, το Ντονέτσκ (αφού είναι μεγάλοι τόποι που είναι δύσκολο να κάνεις μάχες), και επίσης δύσκολη κατάσταση για τα τμήματα μας τα οποία βρίσκονται στο σύνορο στην περιοχή του Ντονέτσκ.
Αλλά εμείς επιτιθέμεθα, και καθαρίζουμε την πατρίδα μας από Ρώσους  και Ρωσόφιλους απάνθρωπους. Και αυτό είναι πιο σημαντικό.
2. Η Μόσχα μπορεί να αισθάνεται πάνω στον εαυτόν της τα αποτελέσματα της πολιτικής της. Η Ρώσικη χρηματαγορά πέφτει για έκτη ημέρα. Οι μετοχές των Ρώσικων εταιριών υποτιμούνται, οι επενδυτές παίρνουν πίσω τα λεφτά τους από την Ρωσία. Οι μετοχές του Γκαζπρομ πέφτανε σήμερα σε 2,4%.
Οι αναλυτές του Bloomberg δήλωσαν ότι η Ρωσία θα βρεθεί μπροστά της πραγματικής χρεοκοπίας αν  βάλουν το τρίτο επίπεδο κυρώσεων εναντίων της Μόσχας.
Από την δική μας πλευρά, εμείς λέμε, ότι δεν θα κλάψουμε πολύ.
3. Οι στρατιώτες από το τάγμα «Αϊντάρ» συνέλαβαν  στην Ντονμπάς τον κ. Τ. Γιεναλντίεβ, ο οποίος είναι βοηθό του υπουργού Άμυνας της Δυτικής Οσετίας, την οποία “κλέψανε” από την Γεωργία.
Εννοείται ότι ο κ. Γιεντάλίεβ άρχισε να λέει  ότι μπήκε στην Ουκρανία τυχαία, δεν ήθελε να πάρει μέρος στις μάχες, δεν οδήγησε τους μισθοφόρους  και και το αυτόματο όπλο που είχε στα χέρια του φάνηκε κατά λάθος (του το  έδωσε ‘ενας άγνωστος περαστικός), «σοβαρά σας λέω».
Εκείνοι οι φυλακισμένοι τύποι - είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι ο Πούτιν μαζεύει τους μισθοφόρους τους από όλες  τις  γωνίες  της σάπιας αυτοκρατορίας του. Ο μισθοφόρος από Καύκασο, ο οποίος βυθίσει την Ουκρανία στο αίμα - τέτοια εικόνα έχουμε από το «Ρώσικο κόσμο», τον οποίο μας προτείνει η Μόσχα. Κάθε έξυπνος άνθρωπος πρέπει να κοιτάζει και να καταλαβαίνει αυτή την φ εικόνα.


Немає коментарів: