середу, 6 червня 2012 р.

Огляд наплечника HP BP849AA

«Сьогодні до нашої тестової лабораторії потрапили декілька наплечників для 17" ноутбуків.» Десь такий текст мав би бути у огляді наплечників, який я шукав кілька днів тому. Причиною такого нестандартного зацікавлення стала остаточна смерть старенького наплечника Wenger SwissGear Pegasus, який я купив у 2009 році в Штатах. Оскільки, компанія не постачає свою продукцію до України, а також не має у поточній лінійці моделі під 17" ноутбуки - довелося топати на hotline.ua та шукати щастя там.
Свій вибір я зупинив на HP BP849AA - наплечнику для 17" ноутбуків від HP, як такому, що має бути сумісним з моїм другом HP Pavilion DV7-4130er. Принаймні таку сумісність декларує виробник :o) Зваживши всі плюси і мінуси, я замовив дану через Fotomag.com.ua, оскільки вони пропонували привезти мені все до центру міста, звідки я міг забрати у зручний час і оплатити товар без вартості доставки імені Нової пошти та інших альтернативних перевізників.


Існує традиція починати огляд із упаковки. Отже, наплечник приїхав у фірмовому целофановому пакеті, на якому гордо значиться номер продукту P/N 611271-001. Пакет заклеєно двома шматками скотчу (з лівої і правої сторони), на відстані, достатній, аби в процесі перевезення вилетіла гарантія. Зовнішній огляд пакету демонструє наявність гарантії, підтверджує. що туди таки поміщається 17" ноутбук, показує кишеньку, яку можна або зняти, або перечепити так, як зручно. На целофановому пакеті правда зазначено: „Тримайте дану сумку подалі від немовлят та дітей дошкільного віку. Не використовуйте у дитячих ліжечках, візочках, сумках для переносу дітей та манежах. Тонка упаковка може прилипнути до носу чи роту та перекрити доступ повітря“.

Ну, і звичайно ж, український односантиметровий скотч, бо інакше пакувати дорого :о) Зрештою, мене більше цікавить сам наплечник, аніж пакування, тому тверду трієчку можна поставити.

Після розкриття, ознайомлюємось із гарантією (опубліковано мовами усіх європейських країн, у алфавітному порядку, українська відповідно - передостаня.)

Після гарантії - саме час переходити до знайомства із самим наплечником. Розміри перевіряти не став, оскільки більш цікавить що саме можна запхати до наплечника бідному аспірантові під час сесії. Загалом наплечник складається із трьох секцій, якій мають достобіса різних кишень. Оскільки, я не знайшов нормального опису з фотографіями - то довелося зробити свої. Отже, зі спини, наплечник виглядає наступним чином:
На правому рисунку показано розміри кожної з кишень. Більша з них - закривається на замок-блискавку.
Рахувати я буду у послідовності, показаній вище, щоб було легше орієнтуватися.

Внутрішні розміри секції А складають 290 х 380 мм (тут і далі вказується ширина і висота, оскільки глибина визначається або на око, або тим, скільки може впхати кожна окремо взята особа).
Розміри секцій:
А - 245 х 140 мм;
Б - 95 х 60 мм; В - 60 х 60 мм; Г - 90х60 мм. - Б, В і Г - мають прозору стінку.
Ґ - 255х245мм.
Також у даній секції присутня візитниця (Д) та чотири кріплення на олівці та ручки (Е) - по два з кожної сторони. Основні дрібні речі можна складати тут, зрештою. коли спакую наплечника - тоді буде видно що й до чого.

Наступна секція (Б) - має розмір 400х310мм та містить кишеньку для плеєра (А) (70х10мм), фіксатор на ключі (Б), кишеню для документів - (В) (130х310мм), а зі зворотньої сторони ще одну кишеньку (Г) (290х220мм).

Секція В має розміри 310 х 480 мм і має одну кишеню для зберігання ноутбука діагоналлю 12" (А). Решту секції (Б) відведено під ноутбук розміром 17". Розміри кожної із секцій 300 х 250 мм та 320 х 460 мм відповідно.

Кишенька має розміри 70 х 110 мм, і її призначення залишилось загадкою, оскілки ані гаманець, ані телефон у чохлі нормально туди не влазиться.

1 коментар:

avrros сказав...

дуже цікавий фото огляд! завдяки йому я зробив свій вибір. автору велике дякую!!!!!!!!!