суботу, 19 липня 2014 р.

Αποτελέσματα από 18 Ιουλίου 2014

Αδερφοί και αδερφές, διαβάστε τα αποτελέσματα 18 Ιουλίου.

Από τα κακά νέα:
1. Το Κρεμλίνο και δικοί του «σκύλοι» στην Ντονμπάς δεν σκέφτονται να παραδέχονται την ευθύνη τους για την καταστροφή με το αεροπλάνο της Μαλαισίας. Κλωθογυρίζουν σας ανώμαλος μπροστά τον σεξοπαθολόγο.
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, ο κ. Λαβρόβ είπε οι δηλώσεις που θεωρούν καταστροφή του αεροπλάνου «Μπόιγκ-777» ως τρομοκράτηση είναι «η προσπάθεια πίεσης στην ανάκριση».
Λοιπόν, Σεργκέι Βίκτοροβιτς, αφού είσαι τόσο σωστός άνθρωπος με αρχές, τότε γιατί αμέσως γλυτώσεις τους τρομοκράτες, οι οποίοι μόνοι είπανε σε όλο το κόσμο, ότι αυτοί κατέρριψαν το αεροπλάνο, και είχανε δείξει το βίντεο; Και Ρώσικο τύπος στείλανε αυτά τα χαρούμενα νέα στον ευγνώμων Ρώσικο θεατή.
Είναι γεγονός, ότι η Μόσχα θα κλωθογυρίσει ως το τέλος - τώρα (πολύ κυνικό) προσπαθεί να φταίει την Ουκρανία στις δικές της (της Μόσχας) κανιβαλικές δράσεις. Σήμερα οι μαχητές προσπάθησαν με όλα τα μέσα των οι σωτήρες  να μην παίρνουν τα δείγματα από μέρος τραγοδίας.
Και το απόγειο του κυνισμού ήταν η ψεύτικη παρουσίαση του εκπρόσωπου ΡΟ στο ΟΗΕ, Τσούρκιν. Ο γνωστός Ριμπεντροπ είναι παιδί το οποίο διαβάζει τα ποιήματα στην γιορτή του 8 Μαρτίου, άμα θα τον συγκρίνουμε  με Ρώσικες διπλωμάτες-προπαγανδιστές.
2. Όσων για την Ρίμπεντροπ. Η φράου Μέρκελ σήμερα πάλι έδειξε την διπλή μορφή της (ας και δεν την κρύβονται μέχρι στιγμής). Όταν όλος ο κόσμος είχε λυπηθεί για του σκοτωμένους, η καγκελάριος Γερμανίας άρχισε να παίζει το γραμμόφωνο του κρεμλίνου, με το τραγούδι "Δεν υπάρχουν λόγοι για κυρώσεις εναντίων Ρωσίας". Αλλά - γνωστό θέμα - ταυτόχρονα έδειξε αποδοκιμαστικές χειρονομίες την Ρωσία, και κάλεσε την Γαλλία για να μην πουλήσει τα «Μιστράλ» στην ΡΟ.
Και σε σας, και σε μάς. Φαίνεται, ότι το Βερολίνο δεν μπορεί να κάνει επιλογή μεταξύ καλά δώρα από το Γκαζπρομ και δημοκρατικές αξίες. Μόνο αν διακόψει τον εαυτόν του.
Ευτυχώς, στην Ευρώπη δεν βρήκανε άλλους υποκριτές, οι οποίοι είναι έτοιμοι να γλυτώσουν μαζί με την Μέρκελ τον τρομοκράτη «Ρωσία», και ταυτόχρονα να τον αποδοκιμάζουν.
3. Στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας σήμερα δείξανε τις αδιάψευστες αποδείξεις ότι προχτές το Ουκρανικό αεροπλάνο ΣΟυ-25 είχε καταρρίψει με τον Ρώσικο καταδιωκτικό αεροπλάνο ΜιΓ-29, το οποίο ανήκει στο 19 καταδιωκτικό αεροπορικό σύνταγμα.
Χτες το Υπουργείο Άμυνας ΡΟ φώναξε ότι η Ουκρανία δεν έχει καμία απόδειξη Ρώσικης επίθεσης. Και εκείνοι ψεύτικες φωνασκεί δεν λένε ούτε μία λέξη σχετικά τα σημερινά καταφανές γεγονότα. Μάλλον Ντίμα Κισελεβ δεν μπορεί να βρει στις περιοχές της Μόσχας σωστό τύπο μανιταριών, για να γράφει την απάντηση τους.
4. Οι τρομοκράτες στην προσπάθεια τους για να κρύβουν το έγκλημα τους με το «Μποϊνγκ» κάνανε και τεράστιες εγκλήματα.
Σήμερα στην Λουχάνσκ οι μαχητές σκότωναν τους ειρηνικές κάτοικους στους δρόμους, και απαγορεύτηκαν να πάρουν τα πτώματα - εκείνοι περίμεναν οπότε θα έρθουν οι Ρώσικες δημοσιογράφοι, για να βλέπουν πόσες θυσίες κάνανε οι δυνάμεις επιχείρησης. Τα ίδια πράγματα είδαμε και στην Τορέζ - εκεί που κατέρριψαν το αεροπλάνο. Με τέτοια γεγονότα θεωρούν ότι θα αποσπούν την προσοχή του κόσμου από την τραγωδία με το αεροπλάνο.
Είναι δύσκολα να σχολιάσω αυτά τα γεγονότα. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι. Είναι ζώα.

Από τα καλά νέα:
1. Με όλες τις πεισματώδες και αιματηρές μάχες στην Ντονμπάς, σήμερα ο βαθμός της σύγκρουσης μείωσε στην περιοχή του Ντονέτσκ. Αυτό δήλωσε Διοίκηση Περιοχής του Ντονέτσκ, και εμείς παρακολουθούμε την ίδια κατάσταση.
Τώρα κάνουμε πρόγνωση, ότι η Ρωσία θα αρχίσει να πάρει πίσω τους στρατιώτες τις («τους πράσινους ανθρώπους») από το έδαφος Ουκρανίας - υπάρχει ο λόγος. Εγώ νομίζω, ότι κάποια στιγμή η δική μας κατασκοπεία θα μας πει, πως κοντά εμείς ήμασταν από την στιγμή επίθεσης Ρώσικου Στρατού στην Ουκρανία χτες, 17 Ιουλίου.
Σήμερα ο κίνδυνος δεν έφυγε τελικά, αλλά έκανε ένα βήμα πίσω. Εάν η διεθνής κοινότητα δεν θα πάρει μέτρα πίεσης στην Ρωσία, τότε εκείνος ο κίνδυνος θα γυρίσει.
2. Μετά από την μακριά και ανεξήγητη παύση, στα δικά μας τμήματα τα οποία έμειναν χωρίς την στήριξη (και πριν απ' όλα στις περιοχές του συνόρου), σήμερα τελικά στείλανε την βοήθεια.
Εμείς δεν μπορούμε να πούμε λεπτομερειακά, αλλά η σημερινή ανασύνταξη των τμημάτων περνάει στις πολύ δύσκολες συνθήκες. Αλλά πιστεύουμε ότι σε λίγο θα δούμε θετικά αποτελέσματα.
3. Εμένα μου άρεσε πως Ρώσικο Ιντερνέτ τύπο της Ομσκ είπε για τον Ρώσικο στρατιώτη προθεσμιακής λειτουργίας (τον «πράσινο άνθρωπο») τον οποίον είχε αιχμαλώτισαν στην Ουκρανία. Είπανε, ότι το αγόρι έκανε βόλτα κάπου «μεταξύ τους τόπους Μαρίνοβκα (περιοχή Ντονέτσκ, Ουκρανία) και Κουιμπίσεβο (περιοχή Ροστόβ, Ρωσία)», που εξαφανίστηκε (εκείνοι οι ηλίθιοι δεν έχουν ούτε μία ιδέα ότι υπάρχει το σύνορο μεταξύ Ουκρανία και Ρωσία). Οι συγγενές του αγοριού λένε - τον κλέφτηκαν οι Ουκρανικές στρατιώτες και τον πήρανε στην Ουκρανία. Εμένα μ' ενδιαφέρει ποιος θα χρειαστεί εκείνο το πιτσιρικά στρατιώτη;
Με αυτή τη ιστορία ο Ρώσικος Τύπος βεβαίωσε ότι η Ρωσία έστειλε στην Ντονμπάς τους στρατιώτες της. Αυτή τη στιγμή το άρθρο λείπει στην ιστοσελίδα της έκδοσης - Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας ΡΟ λειτουργεί όπως πρέπει. Αλλά δεν θα κρύβεται την αλήθεια, πιστοί κύριοι του Πόυτιν.

Πρωτότυπο

Немає коментарів: